Carrière mogelijkheid

Open sollicitatie

Wil je je talent omzetten in een IT-carrière? Met ClimIT zorgen we voor een vlotte overgang en de nodige begeleiding in die eerste jaren werkervaring.
Niet bekend
Niet bekend
Sollicitatie formulier

Interesse? Solliciteer vandaag en neem de volgende stap

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wij verwelkomen altijd graag getalenteerde nieuwe mensen. Als je geen openstaande functie vindt waar je op zou willen solliciteren, dien dan een open sollicitatie in! Als je geïnteresseerd bent in een stage of thesisproject, vermeld dit dan in het opmerkingenveld, inclusief het gewenste tijdschema.

Voordelen

Twijfelt je over het nut van een open sollicitatie? Dat hoeft niet! Er zijn een aantal voordelen voor zowel de organisatie als voor jou:

  • Geen sollicitatierondes: de organisatie hoeft geen geld te betalen voor het adverteren van vacatures en het plannen van sollicitatiegesprekken.
  • Geen concurrentie: als er geenvacatures zijn, zullen minder mensen voor deze functie/bij deze organisatie solliciteren. Je kansen nemen dus toe.
  • Je valt op: je bent niet één van de vele sollicitatiebrieven. Met een open sollicitatie val je op.
  • Motivatie: door een opensollicitatie te sturen, toon je initiatief en daarmee motivatie. En organisaties hebben graag gemotiveerde stagiaires.

Twijfel je nog? Neem contact op met een ClimIT expert voor meer informatie.

Interesse in deze job opportuniteit?

Vertel ons wat meer over jezelf en neem de volgende stap in jouw IT-carrière.
Ik wil solliciteren
Reviews

Echte verhalen van ClimIT'ers

Fenny W.
Java Developer

Clim IT heeft me geholpen om de verantwoordelijkheden, de kennis en de vaardigheden die ik nodig heb om een carrière in cloud computing te starten beter te begrijpen. Ik wilde graag mijn kennis uitbreiden en ClimIT bood een geschikt studieprogramma en training voor beginners zoals ik.

Stefaan Verdeyen
Network & security engineer

ClimIT gaf me de kans om via een opleidingsprogramma bijkomende certificaten te behalen. Ik voel me gemotiveerd en ben ervan overtuigd dat dit zeker zijn vruchten zal afwerpen in mijn carrière.

Joeri Van den Broeck
Network Engineer

Verandering is altijd moeilijk, vooral na de hele coronapandemie. Maar wie niet durft te veranderen blijft stil. Doe wat je altijd al hebt willen doen en durf de stap te zetten. ClimIt steunt en gelooft in verandering en daar ben ik heel dankbaar voor!

Tom Van Brugghe
Java Developer

Ik heb voor ClimIT gekozen vanwege hun opleiding en begeleiding. Na een intensieve en leerzame periode ben ik klaar voor mijn eerste baan.