Over

ClimIT creëert nieuwe carrièrepaden in IT voor talenten en bedrijven

Hoe we het doen

Wij versterken de instroom van jong en potentieel tech talent in de bedrijven van onze klanten via instaprecrutering, coaching en training.

We bereiden talent voor met vaardigheden die permanent nodig zijn om duurzaam te bewegen op de IT-arbeidsmarkt.

We zijn gevestigd in Leuven, maar we stimuleren carrières in heel België!

Contacteer ons
Ontdek
Wij selecteren met de hand divers talent dat zijn technische opleiding niet op een traditionele manier heeft gekregen. In plaats daarvan doen onze kandidaten kennis en ervaring op via onze eigen moderne opleidingsprogramma's. Wij richten ons op vaardigheden en toekomstig potentieel, niet alleen op een cv. Dus waarom vasthouden aan het verleden, als het om de toekomst gaat?
Ontwikkelen
We kunnen mensen de technische vaardigheden leren, maar we kunnen ze niet leren om gepassioneerd te zijn en te willen groeien. Daarom gaan we uit van doelen en ambities om een persoonlijk carrièreplan op te stellen. Met dit perspectief werken we samen en reiken we alle technische middelen aan om de volgende stap te zetten.
Durf
Ontwricht traditionele aanwervingsmethoden en genereer nieuwe instroom van kandidaten. Durf een divers klimaat te creëren, waarin talenten en bedrijven samen groeien. Terwijl uw medewerkers profiteren van persoonlijke ontwikkeling, plukt u ook de vruchten: dit talent is van u na een succesvolle onboarding!
team

NIEUWSGIERIG OM ONS TE ONTMOETEN ?

Elien Van Asch
Managing Director
elien@climit.be
Marieke Verhulsdonck
Talent Development Manager
marieke.verhulsdonck@climit.be
Nico Van Buitenen
Account Manager
nico@climit.be
Levi Lenaers
Technical coach
Mia Dobbeni
Technical coach