Training track

IT support

De plaats waar veel IT carrières beginnen, het IT helpdesk. Een plek waar veel mensen naartoe bellen als ze een simpel computerprobleem hebben, tot noodzakelijke ondersteuning voor complexere set-ups. Een prachtige baan dus om eerste ervaringen op te doen als netwerken en computersystemen je aanspreken.
Dit programma brengt je op het niveau van een Junior IT Support Engineer met badge-erkenning van Cisco. Deze opleiding is ook de vooropleiding voor Network Administrator en System Administrator.
Hybride
4 maanden
Inschrijvingsformulier

Schrijf je in voor onze wachtlijst en krijg een uitnodiging voor de volgende track

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kortom, ontwikkeling en onderhoud door een van 's werelds grootste technologiebedrijven. Inzetbaar in alle industrieën, onmiddellijk aangevuld met superieure schaalbaarheid. Tientallen jaren ervaring in een solide community om op terug te vallen. Niet voor niets hebben .Net-ontwikkelaars een groot aandeel in het spel van vraag en aanbod op de huidige professionele markt.

Als deze taal u aanspreekt als eerste programmeertaal om de wereld van Software Ontwikkeling binnen te stappen of als u uw kennis van Python wilt uitbreiden, dan is deze cursus iets voor u.

Dit programma brengt je op het niveau van Junior .NET developer, waarbij je aan het eind je eigen specialisatie kunt kiezen.

Aanpak

Onze opleidingen hebben een specifieke aanpak en komen vaak in verschillende vormen. In al onze trainingen volgen wij onze Didactische en Agogische aanpak, die u kunt vinden op onze website.

Deze voorgestelde opleiding is een voltijds hybride traject waarbij we begeleide lessen afwisselen met begeleide zelfstudie en zelfstandig leren.                   

Elk hybride traject kan ook op zelfstandige basis worden gevolgd. Zie voor meer informatie de Zelfstandige opleiding op onze website.

Leertraject

Omdat het een hybride traject is, hebben we voor elke deelnemer een basis pad ontwikkeld. Aan de hand van toetsen, examens en projecten doorloopt u de modules van dit traject. Als je alle verplichte modules hebt doorlopen, behaal je het Multimediacertificaat van deze opleiding.

Naast de verplichte Modules hebben deelnemers ook de mogelijkheid om uitbreidingen te volgen. Dit zijn modules om een soortgelijke technologie onder de knie te krijgen, dieper in te gaan op een bepaalde technologie of een van onze vele Live Coding Sessions, waarbij we samen in Real Time een App bouwen.

Lessen en leren

Dit traject bestaat uit Coaching Lessen die gegeven worden door onze trainingsexperts en je stap voor stap bepaalde onderwerpen aanleren, Begeleide Zelfstudie waarbij je toegang krijgt tot ons leerplatform Learning Fever om de stof te verkennen en Zelfstandig Leren waarbij je zelf actief op het interne top zoek gaat naar benodigde kennis, voorbeelden en oefeningen.

Deze methodieken wisselen elkaar sterk af. Wil je weten hoe dit is verdeeld in dit programma, vraag dan een voorbeeldlesrooster aan via onze contactpagina.

Opleiding

Deze opleiding bevat een aantal verplichte onderdelen en optionele onderdelen. Hieronder volgt een korte opsomming van de verplichte onderdelen.

Basisonderdeel (6 maanden)

Deze onderdelen moeten door alle deelnemers worden gevolgd en vormen de basis van deze opleiding. Tijdens het onderdeel Django raken we vooraf ook web-ontwikkeling via MVC aan.

 • Inleiding tot programmeren
 • Inleiding tot IDE's en Visual Studio
 • Inleiding tot C#
 • Het beheersen van C#
 • Inleiding tot Web
 • Inleiding tot Angular
 • Inleiding tot databases en SQL
 • Inleiding tot Entity Framework
 • Inleiding tot Unit Testing met .NET
 • Inleiding tot .NET Framework     & .NET Core
 • Het beheersen van .NET Framework
 • Het beheersen van .NET Core & MVC
 • Inleiding tot REST met .NET
 • Inleiding tot .NET beveiliging
 • Web development Eindproject

Interesse in deze training track?

Ben je klaar voor een nieuwe professionele uitdaging en wil je je talent omzetten in een IT-carrière?
Schrijf je in
Reviews

Echte verhalen van ClimIT'ers

Fenny W.
Java Developer

Clim IT heeft me geholpen om de verantwoordelijkheden, de kennis en de vaardigheden die ik nodig heb om een carrière in cloud computing te starten beter te begrijpen. Ik wilde graag mijn kennis uitbreiden en ClimIT bood een geschikt studieprogramma en training voor beginners zoals ik.

Stefaan Verdeyen
Network & security engineer

ClimIT gaf me de kans om via een opleidingsprogramma bijkomende certificaten te behalen. Ik voel me gemotiveerd en ben ervan overtuigd dat dit zeker zijn vruchten zal afwerpen in mijn carrière.

Joeri Van den Broeck
Network Engineer

Verandering is altijd moeilijk, vooral na de hele coronapandemie. Maar wie niet durft te veranderen blijft stil. Doe wat je altijd al hebt willen doen en durf de stap te zetten. ClimIt steunt en gelooft in verandering en daar ben ik heel dankbaar voor!

Tom Van Brugghe
Java Developer

Ik heb voor ClimIT gekozen vanwege hun opleiding en begeleiding. Na een intensieve en leerzame periode ben ik klaar voor mijn eerste baan.